Het Harmonieorkest

Concert HarmonieorkestHet harmonieorkest bestaat uit diverse hout- en koperinstrumenten. Enkele voorbeelden zijn de klarinet, tuba, dwarsfluit en saxofoon. Dit alles aangevuld met diverse soorten slagwerk vormt de harmonieuze klank van het orkest. Het harmonieorkest telt momenteel 35 leden en presenteert zich zowel in mars- als in concertformatie op diverse evenementen in het dorp, de regio en het land. Ook nemen we deel aan festivals en concoursen. We komen voor concertconcoursen uit in de 4de divisie (KNFm) en in marsconcoursen in de 2de divisie (KNFm).

Het repertoire dat we spelen is heel gevarieerd van modern, musical, pop, filmmuziek tot klassieke harmoniewerken en marsen. De concerten die we gemiddeld eens per jaar geven, spreken daardoor vaak een breed publiek aan. Ons doel is dan ook om muziek toegankelijk te houden voor iedereen. Naast de concerten hebben we diverse optredens per jaar. Een overzicht daarvan vindt u in de agenda. We leiden onze muzikanten zelf op, daarvoor hebben we zowel een koperdocent als twee houtdocenten (zie voor meer info op de leerlingenpagina). Maar natuurlijk zijn ook ervaren muzikanten van harte welkom bij onze vereniging. Want we kunnen altijd versterking gebruiken (zie vacatures).

Het orkest repeteert op maandagavond van: 19:45 tot 21:45 uur en staat onder de muzikale leiding van dirigent Arlette Zwaans.

Laatste nieuws
Vacature Instructrice Majorettes
Gepubliceerd op donderdag 05 juli 2018
**GEZOCHT** Wij zijn op zoek naar een enthousiaste train(st)er voor onze Majorette en twirlgroep. Ben jij die enthousiasteling die de groep nieuwe technieken kan leren, mooie choreografiën kan schrijven. Maar kan jij van jong tot oud, motiveren enthousiasmeren en coachen? Een echt verenigingsmens met vakkennis, dan zoeken wij jou! Lees dan vooral het profiel en reageer naar: secretariaat@emmleersum.nl...Lees meer

Foto's
Divide Internetoplossingen