Muzieklessen

De muziekvereniging biedt muzieklessen aan voor diverse instrumenten die voorkomen in het harmonieorkest en het Melody Percussion Corps. Er zijn verschillende docenten voor iedere instrumentsoort. Nieuwe leerlingen kunnen voor een proefperiode van een maand gratis les nemen.

Tijdens de lessen werk je toe naar het behalen van muziekdiploma’s van de KNFm. In overleg met je leraar en dirigent kan er doorgestroomd worden naar het harmonieorkest of het Melody Percussion Corps.

Al vrij snel na de eerste lessen kun je meespelen bij het Klein Orkest of  Percussiegroep Forte. Bij deze onderdelen van EMM leer je samen spelen en doe je ervaring op die van pas komt als je in het "grote"orkest mee gaat spelen.

Je kunt je aanmelden voor de (proef)lessen op onze contactpagina. 

Laatste nieuws
Vacature Instructrice Majorettes
Gepubliceerd op donderdag 05 juli 2018
**GEZOCHT** Wij zijn op zoek naar een enthousiaste train(st)er voor onze Majorette en twirlgroep. Ben jij die enthousiasteling die de groep nieuwe technieken kan leren, mooie choreografiën kan schrijven. Maar kan jij van jong tot oud, motiveren enthousiasmeren en coachen? Een echt verenigingsmens met vakkennis, dan zoeken wij jou! Lees dan vooral het profiel en reageer naar: secretariaat@emmleersum.nl...Lees meer

Foto's
Divide Internetoplossingen