Muzieklessen

De muziekvereniging biedt muzieklessen aan voor diverse instrumenten die voorkomen in het harmonieorkest en het Melody Percussion Corps. Er zijn verschillende docenten voor iedere instrumentsoort. Nieuwe leerlingen kunnen voor een proefperiode van een maand gratis les nemen.

Tijdens de lessen werk je toe naar het behalen van muziekdiploma’s van de KNFm. In overleg met je leraar en dirigent kan er doorgestroomd worden naar het harmonieorkest of het Melody Percussion Corps.

Al vrij snel na de eerste lessen kun je meespelen bij het Klein Orkest of  Percussiegroep Forte. Bij deze onderdelen van EMM leer je samen spelen en doe je ervaring op die van pas komt als je in het "grote"orkest mee gaat spelen.

Je kunt je aanmelden voor de (proef)lessen op onze contactpagina. 

Laatste nieuws
Rabobank Clubkas Campagne
Gepubliceerd op donderdag 13 september 2018
Rabo Clubkas Campagne. Rabobank Rijn en Heuvelrug draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabo Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Zij stelt hiervoor € 150.000,- beschikbaar! Deel de acties van onze club om stemmen te werven op Twitter met de hashtag #ClubkasRH. We dingen dan ook mee naar de originaliteitsprijs. Ook EMM doet mee aan de Rabo Clubkas Campagne!...Lees meer

Foto's
Divide Internetoplossingen