Donateurs & Sponsoren

Donateurs & Sponsors
Muziek en muziekonderwijs is een essentieel onderdeel van cultuur en cultuuronderwijs in onze gemeente.
Een muziekvereniging en muziekonderwijs in stand houden kost veel geld.
De aanschaf en onderhoud van instrumenten, de kosten van beroepsdocenten en instructeurs, een eigen gebouw en uniformen en kleding zijn de belangrijkste kostenposten. Deze kunnen we niet alleen uit de contributie financieren.
De lesgelden en contributie houden we zo laag mogelijk, zodat het spelen van muziek voor iedereen toegankelijk en voor iedere portemonnee betaalbaar blijft.
De subsidies voor verenigingen en muziekonderwijs zijn helaas allemaal ernstig afgenomen.

Draagt u onze vereniging een warm hart toe en wilt u ons ook financieel ondersteunen? Graag!

Onze rekening gegevens zijn:
Rabo: NL53RABO0302156429
ING: NL40INGB0000431823

Ons RSIN nummer is 803794046

Tip!
Het is mogelijk om uw donatie zonder drempel in uw belastingaangifte op uw inkomen in mindering te brengen. De Belastingdienst stelt hiervoor wel als eis dat er tussen u en ons een overeenkomst opgesteld wordt en dat jaarlijks een ongeveer even hoog bedrag gedoneerd wordt, voor een periode van minimaal 5 jaar. Het formulier en meer informatie vindt u op de site van de Belastingdienst.

Sponsor
Heeft u een bedrijf en wilt u EMM in muziek en muziekonderwijs structureel steunen? Dan kunt u zich ook aanmelden als sponsor! Samen met uw bedrijf maken we afspraken op welke wijze we de sponsorafspraken vorm kunnen geven. Uw logo in het gebouw en op onze site of social media zijn een paar van de mogelijkheden die we kunnen bespreken.
Neem voor sponsoring contact op via het contactformulier.

Sponsoring nieuw uniform en jurkje
Voor ons 100-jarig jubileum op 1 december 2020, worden nieuwe uniformen voor de muzikanten en nieuwe jurkjes voor de majorettes gemaakt. Hiervoor zijn wij op zoek naar sponsors/fondsen. Onderstaande sponsors en fondsen hebben ieder een bedrag gedoneerd waar wij ontzettend blij mee zijn:

 

– K.F. Hein fonds

– Prins Bernhard Cultuurfonds

– Mien van ’t Sant fonds

– Fentener van Vlissingen fonds

– Stichting Solace

Namens alle leden van EMM: bedankt!
#sponsoremm #nieuwekledingemm #blijmetsponsors #emm100jaar